Europabusiness

CYPERN

Vi har nu utökat vår portfölj med flertalet tjänster på Cypern

Mäklare

Vi kan nu förmedla kontakt med duktiga, trevliga och auktoriserade mäklare på Cypern.

Nybyggnationer

Vi hjälper er med allt som behövs för en nybyggnation på Cypern. Så som köp av mark, bygglov och finansiering osv.

Renoveringar

Är er fastighet på Cypern i behov av renovering? Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Finansiering

Är du i behov av finansiering till drömprojektet på Cypern så hjälper våra rådgivare dig att hitta rätt lösnings just för dig.

Semesterbostad

Vi har även flertalet bostäder och fastigheter till uthyrning för den perfekta semstern.

Investeringsresor

Nu anordnar vi också investeringsresor där vi visar semesterbostäder med bra investeringspotential i noggrant utvalda fastighetsprojekt vid Medelhavet

Starta bolag på Cypern

Vi hjälper dig att komma igång

Funderar du på att starta ett bolag på Cypern eller ta över ett befintligt? Europabusiness hjälper dig igenom hela processen och förverkligar dina planer på ett korrekt sätt – med fullständig hänsyn till de lagar, regler och den byråkrati som gäller vid bolagsbildning på Cypern. Vi har även möjligheten att hjälpa dig starta en svensk filial till ett Cypriotiskt bolag.

Tveka inte att kontakta Europabusiness för rådgivning redan idag! Oavsett hur din situation och dina behov ser ut garanterar vi en smidig process vid din bolagsbildning. 

Du når oss på 010 – 206 99 62.

Detta hjälper vi dig med

  • Vi registrerar ditt cypriotiska bolag
  • Vi ger dig kompletta administrationstjänster, som bokföring, redovisning och revisionstjänster, allt enligt cypriotisk standard.
  • Vi erbjuder även skatteinformation och hantering av skattefrågor samt sköter alla kontakter med övriga cypriotiska myndigheter

Med andra ord ger vi dig en komplett service, från registering av bolaget via kontakt med samtliga intressenter såsom lokala myndigheter och banker, till den löpande förvaltningen av bolaget med styrelsemöten och bolagsstämmor, bokföring och årsredovisningar, med mera.

En viktig del i vår professionella förvaltning av ditt Cypern-registrerade bolag är att vi alltid föjler de riktlinjer som beslutats vid årsstämman gällande olika transaktioner och vi ger aktieägarna korrekta rapporter enligt vad som överenskommits.

Europabusiness har ett brett nätverk på Cypern och är den perfekta partnern för dig när du ska starta bolag på Cypern!

Bolag på Cypern eller filial?

Utöver att bistå med att starta bolag på Cypern eller ta över ett existerande företag kan vi även hjälpa dig att starta en svensk filial till ett Cypriotiskt bolag. En sådan filial har precis samma rättigheter och skyldigheter som ett svenskt aktiebolag och filialen är liksom ett AB underställd aktiebolagslagen.

Filialen är med andra ord helt likställd med ett svenskt aktiebolag; filialen är en juridisk person och aktieägarna har därmed inget personligt ansvar för bolagets skulder, men liksom med ett aktiebolag riskerar man att förlora satsat kapital.

Oavsett hur dina planer ser ut – vänd dig till Europabusiness med dina frågor eller funderingar och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Kontakta oss