SÄLJA AKTIEBOLAG

Har du tagit beslutet att du inte vill ha kvar ditt aktiebolag? Sälj det till oss!

Vi analyserar företagets situation och rekommenderar den smidigaste lösningen just för dig.

En försäljning av bolaget är den enklaste vägen att avveckla det.

Sälj det till oss

Vill du snabbt bli av med bolaget så kan du sälja det till oss. Fyll i formuläret här nedan eller Kontakta oss för en kostnadsfri offert, vi återkommer så snart som möjligt med ett marknadsledande erbjudande.

Förmedling

Vi kan även förmedla bolaget till en ny ägare. Vi sköter hela processen!

Snabbavveckling

Vår snabba avvecklingstjänst lever upp till sitt namn genom att erbjuda en blixtsnabb och smidig avveckling av ditt företag genom vårt samarbete med en pålitlig partner. Genom att överlåta försäljningen av ditt företag till vår samarbetspartner tar de på sig ansvaret för hela avvecklingsprocessen. Detta möjliggör en snabb och problemfri avslutning av din verksamhet, vilket i sin tur ger dig möjligheten att snabbt återvända till nya äventyr.

Oavsett om ditt aktiebolag står inför utmaningar eller om du helt enkelt vill utforska nya möjligheter i livet, är vår snabba avvecklingstjänst den perfekta lösningen. Vår samarbetspartner tar hand om samtliga steg i avvecklingsprocessen, från avslut av tidigare verksamhet och återställande av företaget till dess normala skick, till återanvändning av organisationsnumret. Genom att låta vår samarbetspartner hantera avvecklingen kan du snabbt befria dig från företagsansvar och fokusera på dina framtida mål.

Välj snabbavveckling som din strategi för att säkerställa en snabb och effektiv avslutning av ditt företag. Låt oss ta hand om detaljerna så att du snabbt kan ta steget mot nya möjligheter.

Tänk på!
För att kunna snabbavveckla ditt bolag behöver vi aktuell balans- och resultatrapport. Bolaget ska vara vilande och balansrapporten ska bara innehålla kassa samt eventuella skattefordringar/skulder. Poster såsom inventarier eller leverantörsskulder får inte finnas med.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Det ska vara snabbt, smidigt och säkert att sälja sitt aktiebolag vidare."
Krister
Bolagskonsult